+ + +
NÁBOR AFFS>>> Uzavřeno :')

B L O G - N E N Í - A K T I V N Í .
Slouží pouze jako muzeum mých vzpomínek z dětských let :)
Omlouvám se za naivní obsah, ale nemám to srdce blog smazat
ani renovovat, takže veškerý obsah zůstává autentický.
Děkuji za pochopení.

Vaše Hay~

Komentáře

1 Midnight Midnight | Web | 20. května 2012 v 19:26 | Reagovat

Probuzení tmy jsem viděla jenom film, a ani jsem nevěděla že je i knížka. Nespíš se po ní kouknu v knihovně jestli jí náhodou nemaj. :-)

2 ella,ellaveci ella,ellaveci | E-mail | Web | 20. května 2012 v 19:29 | Reagovat

z těchto knížek co jsi uvedla,tak jsem četla jen Harryho! :-D
Díky němu jsem překonala svůj rekord v rychločtení(celá relikvie smrti za dva dny!) :-)

3 Patricie Patricie | Web | 20. května 2012 v 19:55 | Reagovat

Zajímavé knížky, já osobně četla jen Harryho Pottera, ale přečtu si snad i Čarodějku šestého měsíce.Četla jsem o ní někde recenzi a je prý moc dobrá!

4 Hidatsenka Hidatsenka | Web | 21. května 2012 v 11:22 | Reagovat

[1]: To vřele doporučuji. Film jsem taky viděla a dost ho zmotali. Dvojče, tajná láska... Kniha má naprosto jiný nádech a pokud se ti líbil film, myslím, že tě kniha nadchne o to víc :-)

[2]: Páni, to je teda fofr ;-)

[3]: Jak říkám- každý má jinou chuť. Je docela možné, že se ti bude líbit. Pak se když tak ozvi, co na ni říkáš ;-)

5 Veryy Veryy | Web | 21. května 2012 v 14:50 | Reagovat

Presne jak rika Paty-moc zajimave knizky. Ja z nich cetla jen Harryho Pottera ale ty ostatni nejakym zpusobem znam. Jinak Harry Potter je fakt skvela kniha ktera 7 dilu a kazdy z techto dilu je podle me necim zajimavy. Jinak skvele knizky :-)

6 Katujka Katujka | Web | 21. května 2012 v 15:06 | Reagovat

HP jsem četla jenom chvíly, jelikož mě tato knížka moc nebavila, ale o mnoho lépe se mi koukalo na film, který miluju je prostě super! :)

7 Effy Effy | E-mail | Web | 21. května 2012 v 19:58 | Reagovat

Dobrej nápad, a nemáš toho nějak moc? tě budu muset dohnat!! :D Je tu mnoho dobrých nápadů, i když HP se mi nelíbí ani jako film...

8 Xavier Fender Xavier Fender | Web | 23. května 2012 v 17:04 | Reagovat

Hm, teď mám už dlouho rozečteného Remarquea, takže bych ho něčím rád proložil, a několik titulů, co tady popisuješ mě zaujalo. Třeba bych rád zkusil Vládce strachu a Probuzení tmy. Jsem vážně rád, žes sem napsala vlastní názor, protože číst oficiální recenze  mě vůbec nebaví. :-D

9 Hidatsenka Hidatsenka | Web | 2. července 2012 v 17:17 | Reagovat

[8]: To jsem ráda, že jsem pomohla :-) Ostatně veřejné recenze taky nemám ráda- často ti prozradí až moc a čtení je pak docela nudné ;-) Tak snad tě budou bavit :-)

[7]: Hej na to, že u knížky prosedím klidně celý týden, je toho nějak málo :D a to pravidelně dopisuju nové tituly :-D Ale upřímně by mě zajímala tvoje čítárna, tak s chutí do toho ;-P
Tak zase knížka HP bych řekla, že má s filmem pramálo společného. Máš tam jiné akce, víc scén, rozdílné dialogy... Nevím. Mě třeba k smrti nudí film Pán Prstenu, ale v knižní podobě se to číst dá :D

[5]: To ano :-) Obdivuji Rowling, že dokáže napsat sedm dobrodružství jednoho hrdiny tak, aby byly všechny poutavé a nikdy se tam nic neopakovalo stejně. Ale jestli si přečetla všechny Pottery, klobouk dolů. Já jak viděla film, už se mi to číst zaboha nechtělo, jak je to dlouhé a víš, co tam příjde :D

10 Demos Demos | E-mail | 11. května 2015 v 16:20 | Reagovat

Ahojtě všichni. Sháním pár literárních kritiků. Dopsala jsem právě svou oficiálí první knihu ( Která má jakýsi konec( :-D  :-D  :-D  :-D ) a chtěla bych názory více lidí, jestli to je kýč nebo ne. Kdo četl Alex Craftovou a líbilo se mu toto dílo, mohlo by se mu líbit i toto. Pište mi když tak na maila, kniha je ve wordu. Všem, kteří mají zájem předem děkuji A.D.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.